Bescherm wat voor u dierbaar is.

Nieuwe kozijnen, veilig wonen.

De jaarlijkse inbraak statistieken zijn alarmerend. Nederland wordt door een ware inbrekers golf overspoeld. Het aantal inbraken stijgt van jaar op jaar. Met steeds betere doordachte technieken treed men uw woning binnen. Meeste merkwaardige is dat de meeste inbraken overdag worden gepleegt.

Uw veiligheid is u het meest waardevol. Een menselijke eigenschap is om zich te beschermen en risico te vermijden. KOCHS kozijnen zijn SKG-IKOB gecertificeerd en voldoen aan een hoge inbraak werendheid om uw waardevolle bezittingen te beschermen tegen ongenode personen.

SKG-IKOB certificering, hoogte kwaliteit speciaal voor Nederland.

De statistieken zijn duidelijk: de kwetsbaarste punten zijn raamkozijnen en deuren. Met eenvoudige hulpmiddelen worden deze opengebroken. Om zich vervolgens toegang te verschaffen tot uw woning. Met uw KOCHS SKG-IKOB inbraak werende gecertificeerde kozijnen staat men aan het verkeerde adres. Met ons hoogwaardig beslag is openbreken onbegonnen werk.

Certificeringen

Certificeringen

Certificeringen

Certificeringen

Een compleet pakket aan veiligheid van KOCHS.

Alle mogelijkheden in een kozijn.

Veiligheid

Glas

Slagvast, inbraak werende beglazing.

Vleugel

Voorzien van uittil beveiliging.

Beslag

Uitgevoerd met veiligheid sluitnokken, aantal afhankelijk van formaat vleugel zijn 4 tot 12 veiligheid sluitnokken verplicht.

Greep

Afsluitbare raamgreep met uitboor beveiliging.

Montage

Verankert met speziale kozijn schroeven op afstand volgens KOMO maattabel.

Kozijn kader

Voorzien van veiligheid sluitkommen waarin slotnokken zicht vast zetten.

PADK raambeslag.
De innovatie: inbraak werend ventileren!

PADK raambeslag

Het raambeslag met parallelafstelling.

In vergelijking met conventionele draai-kiep-ramen beschikt activPilot PADK (Parallel Afstelbaar Draai Kiep) naast de openingsmogelijkheden „draaien“ en „kiepen“ daarnaast nog eens over een verdere openingsdimensie: „parallel afstellen“. De raamvleugel wordt parallel aan het kozijn naar buiten toe parallel afgesteld. Er ontstaat zo een ca. 6 mm brede luchtspleet die onder alle weersomstandigheden een natuur­lijke en veilige ventilatie garandeert.
De natuurlijke luchtverversing in de parallelafstelling zorgt voor een aantoonbaar gezonder ruimteklimaat. De bijzonderheid daarbij: in deze (open) stand wordt dezelfde inbraakveiligheid geboden als in de gesloten toestand van raam-inbraakwering tot weerstandsklasse SKG2.

// Ventileren bij ieder weertype.
// Natuurlijk en behaaglijk woongevoel draagt bij aan een gezond ruimte klimaat.
// Openen, kiepen, parallel afstellen en sluiten, alles met 1 greep eenvoudig bedienbaar.
// Effectief luchten, maar de warmte blijft in huis.
// Parallel opening aan de buitenkant amper waarneembaar.
// Inbraak werend in parallel openingsstand.

Heeft u vragen? Wij helpen u vrijblijvend verder!