Besparen op de verwarmingskosten.

Duurzaamheid – de toekomst in het vizier.

KOCHS kozijnen beschikken over een hoge warmte-isolatie, waarmee uw klanten aanzienlijk op hun energiekosten besparen en tevens het milieu beschermen.

Door hoge warmte-isolatie.

Nieuwe voorschriften voor de energie-efficiëntie van een huis en stijgende energieprijzen vragen om een verstandig antwoord: moderne kunststof ramen met een hoge warmte-isolatie. Wij bieden precies deze oplossing. En wij zorgen er als erkend bedrijf voor dat de nieuwe ramen optimaal zijn afgestemd op de bouwkundige constructie van uw huis.

Minder energieverlies.

De warmtevraag van uw huis kan worden verlaagd door nieuwe raamkozijnen, warmte-isolatie en een modernisering van de verwarming. Alleen al door oude vensters gaat soms wel 40% van de warmte in een ruimte verloren. Het is de moeite waard om met een renovatie hiermee te beginnen. Vergeleken met oude raamkozijnen besparen onze moderne kunststof kozijnen een veelvoud aan energie en daarmee aan verwarmingskosten. Daarmee wordt uw investering snel terugverdiend, en u profiteert daarnaast van een waardestijging van uw onroerend goed. Bovendien wordt de inbouw van nieuwe, energie-efficiënte vensters mogelijk gesubsidieerd.

 

Het complete pakket aan isolatie van KOCHS.

Alle mogelijkheden.

Kozijnen

 

Muur aansluitingen

 

Rolluiken

 

Beglazing

 

Type glas omranding

 

Heeft u vragen? Wij helpen u vrijblijvend verder!