Het KOCHS Kozijnen-programma.

Van klassiek tot ultra modern.

Alle kleuren. Alle vormen. Alle wensen. Inspireer uw klanten met onze aantrekkelijke designs. Met onze nieuwe kozijnen en deuren krijgen huizen een karakteristieke persoonlijkheid. Dat zijn voor u sterke emotionele verkoopargumenten.

Voor huizen met karakter.

Van klassiek tot ultra modern. Van landelijk tot retro. Wij produceren het passende kozijn. Zowel optisch als technisch.

Materialen

Door de diversiteit van materialen – kunststof of aluminium – biedt u uw klanten met kozijnen en deuren van KOCHS altijd de passende oplossing.

Kleuren

Effen kleuren, gestructureerde oppervlakken, houtlook – alleen al onze hoogwaardige kunststof kozijnen bieden een groot assortiment aan kleuren. Bij aluminium kozijnen zijn de kleurmogelijkheden (volgens RAL) vrijwel onbegrensd.

Vormen

Klassiek rechthoekig, rond of zelfs driehoekig? Met of zonder stijlen? Met onze kozijnvormen krijgen uw klanten bijzondere oplossingen met een heel persoonlijk tintje.

Systemen

Het spectrum van onze kozijnsystemen voorziet in alle eisen. Van het traditioneel kozijn tot en met het uiterst hoogwaardig geïsoleerde, voor passiefhuizen gecertificeerde kozijn.

Design

Balkon- en Terrasdeuren van KOCHS.

Uw klanten willen de natuur van de tuin of de skyline van de stad in huis halen. Met deuren royaal voorzien van glas biedt KOCHS u deze mogelijkheden. Of het nu een PremiDoor hefschuifdeur, een binnen of buiten draaiende tuindeur van KOCHS betreft, elke deur is precies op maat gemaakt. Optimaal geïsoleerd, inbraakveilig en een comfortabele doorgang naar uw terras of balkon.

Design

Heeft u vragen? Wij helpen u vrijblijvend verder!