Premium Kozijnen Vakbedrijf

Onze succesformule voor uw toekomst.

Met uw goede naam, uw kwaliteitsproducten en uw deskundigheid hebt u alles in huis om een sterk en toonaangevend merk in uw regio te worden. De samenwerking met KOCHS is hiervoor de juiste en doelgerichte keuze. Het samenwerkingsverband ‘Premium Kozijnen Vakbedrijf’ verenigt bedrijven die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van product- en servicekwaliteit en helpt u deze meerwaarde op effectieve wijze naar de klant te communiceren. Erkende bedrijven voor premium kozijnen kenmerken zich door betrouwbaarheid, knowhow en klantgerichtheid. Maar het belangrijkste daarbij is: uw bedrijfsnaam blijft ongewijzigd en staat prominent als merk centraal!

De succesformule van KOCHS.

Dealers en erkende bedrijven die zich bij onze coöperatie hebben aangesloten, opereren aantoonbaar succesvoller in de markt dan voorheen. De reden: als erkend bedrijf voor premium kozijnen ontvang u niet alleen reclame-ondersteuning zoals bij veel fabrikanten, maar een eigen marketingondersteuning en strategie.

Actief nieuwe klanten aantrekken met professionele marketing.

Vergroot uw toegevoegde waarde. Positioneer uw bedrijf als een echt kwaliteitsalternatief voor de zuiver prijsgerichte marktspelers. Met ons krijgt u de producten, argumenten en verkoopondersteuning die de consument effectief aanspreken.

Drie pijlers voor uw succes

Drie pijlers voor uw succes.

Het kost u nauwelijks tijd, maar levert des te meer op. Als KOCHS-dealer en vooral als lid van het erkende Premium Kozijnen Vakbedrijf profiteert u van ons driepijlermodel. Wij zorgen ervoor dat u en uw team de nodige expertise op productgebied verwerven. U wordt van A tot Z begeleid door onze marketingspecialisten.

De kozijnenbranche is regionaal.
Word de nummer 1 in uw markt.

Consumenten kopen nieuwe kozijnen in een omtrek van 30 à 50 kilometer. Wij promoten u, onder het dak van de erkende bedrijven voor premium kozijnen, tot een sterk merk. Een merk waarin klanten vertrouwen hebben en dat staat voor kwaliteit.

Wij kennen uw problemen: U moet zich bezighouden met de kernactiviteiten en het ontbreekt aan tijd en energie om een actieve regionale marktbewerking uit te voeren. Dure fotoshoots, individueel reclamemateriaal en de coördinatie van verkoopacties – dat alles valt buiten uw horizon. Maar ook u weet dat dit nu juist de belangrijkste succesfactoren zijn. Wij bieden u de oplossing: professionele marketingondersteuning in een geïntegreerd totaalpakket. Profiteer van de voordelen.

Dit hebt u nu nodig.

Vroeger was alles eenvoudiger: de klanten kenden de erkende bedrijven, die door hen bij anderen werden aanbevolen als ze tevreden waren over de kwaliteit. Vandaag de dag volstaat dat niet meer. Leveranciers worden eerst via het internet gezocht. Vervolgens kijkt men naar de professionele totaalaanpak. Stel uw bedrijf hierop in met KOCHS! Met ons unieke concept van marktsamenwerking vergroot u uw verkoopsucces.

 

Uw uniforme uitstraling.

Een actueel en opmerkzaam design voor uw bedrijfs uitstraling voor uw bedrijfspand en showroom wekt interesse op en terkt klanten naar u toe.

 

Uw moderne internet presentatie.

Met een geavanceerde en helder gestructureerde website laat u zien dat uw bedrijf staat voor zowel transparantie als hoogwaardige kwaliteit.

 

Uw gerichte verkoopacties.

Wij maken uw acties via diverse media bekend en voeren gezamenlijk een evaluatie van de resultaten uit.


Dealers in uw omgeving.

cfmontage

Haefland 34C
6441 PA Brunssum

Telefoon: 06-52336641
info@cfmontage.nl
Dakotech

Danielsweg 6
4451 HP Heinkenszand

Telefoon: 0113 603148
info@dakotech.nl
Future Kozijnen

Aafje Andersstraat 4
1336 DZ Almere

Telefoon: 036 8416347
info@futurekozijnen.nl
K & C Kasteren

Oisterwijkplantsoen 1
5133 CM Riel

Telefoon: 013 518 60 99
info@kenckozijnen.nl
Havikstraat 7a     6135 ED Sittard   
Telefoon: 0031 464000004    info@riantkozijnen.nl
Uiterwaal

De Chamotte 16
4191 GT Geldermalsen

Telefoon: 0345 575759
info@uiterwaal.nl
van der Hoef Kozijnen BV
Zijdepark 9C   2935 BM Ouderkerk aan den IJssel   
Telefoon: 0031 180553453    infohoefkozijnen.nl
VT Hulst

Schumannstraat 10
4651 VV Hulst

Showroom
Australiëweg 22 | 4561 PD Hulst

Mobiel: 0651507505
info@vthulst.nl