Erkende bedrijven

Word onze partner.

Met een sterke Partner: KOCHS.

De kenmerken van de huidige kozijnenmarkt: een veranderd gedrag van de klant, nieuwe distributiekanalen en hoge prijsdruk. Waar gaat dat allemaal heen? Hoe stelt u uw bedrijf hier toekomstbestendig op in? Met KOCHS hebt u de juiste partner aan uw zijde. Profiteer van onze ruime ervaring op retail niveau die wij als KOCHS kozijnen en deuren in ons eigen verkooprayon rondom onze productie fabrieken hebben opgedaan. Deze praktijkervaring en diepgaande kennis stellen wij tot uw beschikking. Wij kennen uw uitdagingen en weten hoe regionale markten moeten worden benaderd. Met onze oplossingen blijft u staande in een steeds harder wordende concurrentieomgeving. Persoonlijkheid – dat is onze sleutel tot succes. Onderscheidt u zich ook van andere aanbieders in uw regio, met een persoonlijk merk, een individuele dienstverlening en kwalitatief hoogwaardige kozijnen. Om dit te laten slagen, zijn wij er persoonlijk voor u!

Dit levert de samenwerking met KOCHS op.

Het belangrijkste van een partnership is dat de processen in de samenwerking en afhandeling soepel functioneren. Wij ondersteunen u daarvoor met uiterst moderne hulpmiddelen, een uitgekiende dienstverlening en vooral met persoonlijke betrokkenheid. Zo kunt u zich helemaal concentreren op uw kernactiviteit. Want wij zijn ervan overtuigd: uw succes is ook ons succes.

 

Uiterst moderne calculatie software.

Al onze dealers kunnen worden aangesloten op ons moderne calculatie software. Maak ook offertes, aanbestedingen, prijsberekeningen of bestellingen rechtstreeks m.b.v. onze softwareondersteuning. Comfortabel, veilig en snel.

 

Eigen Logistiek.

De levering op de losplaats vindt plaats op het afgesproken tijdstip. Daarvoor gebruiken wij ook onze speciale vrachtwagens uitgerust met hijskraan of vorkheftruck.

 

Vaste contactpersonen.

U krijgt een vaste persoonlijke contactpersoon zowel voor binnenals buitendienst, die al uw vragen beantwoordt en altijd voor een oplossing zorgt als het om uw project gaat. Zo houdt u meer tijd over voor uw kernactiviteit en uw klanten.

 

Verkoopondersteuning.

U overtuigt nieuwe klanten met uw deskundig advies en onze verkoopondersteuning. Tevens ondersteunen wij u met hoogwaardige modelhoeken, elementen voor uw showroom, aantrekkelijke brochures en prijslijsten.