Wij bouwen kozijnen met hightech en hartstocht.

KOCHS – een van de modernste kozijnenproducenten van Duitsland.

Wij bouwen kozijnen met hightech, geen doorsnee massaproducten. Dankzij onze uiterst moderne productie en ambachtelijke expertise produceren wij op onze geautomatiseerde productie straten kozijnen volgens de individuele wensen van uw klanten. De constante factor bij dat alles is onze hoge kwaliteit en precisie. Zo produceren wij dag in dag uit meer dan 450 kozijnelementen in onze productiefabriek in Herzogenrath, gelegen aan de Nederlandse grens nabij Kerkrade en in Neuhardenberg nabij Berlijn.

De constructie- en uitvoeringsgegevens van uw kozijnbestellingen vormen de basis van onze computergestuurde productie in Herzogenrath en Neuhardenberg. Uw kozijnbestellingen worden op onze CNC-gestuurde productiemachines en met de kennis van onze gekwalificeerde medewerkers geproduceerd. Vanaf het zagen van de hoogwaardige profielen, het inzetten van de beglazing en het uitrusten met veiligheidsbeslag. Hierdoor ontstaan uw kozijnen op maat.

En dat niet alleen: elk kozijn doorloopt voor de levering een hele reeks kwaliteits-, functie- en dichtheidstests.

 

Een blik in onze productie fabriek

MADE IN GERMANY.

Kozijnen en deuren – zo individueel als u. Exact volgens uw wensen en ideeën. Wij bouwen kozijnen met hightech, geen doorsnee massaproducten. Dankzij onze uiterst moderne productie en ambachtelijke expertise produceren wij op onze geautomatiseerde productie straten kozijnen volgens de individuele wensen van u. De constante factor bij dit alles is onze hoge kwaliteit en precisie. Onze productie fabrieken zijn gevestigd in Herzogenrath, gelegen aan de Nederlandse grens nabij Kerkrade en in Neuhardenberg nabij Berlijn.

Ieder kozijn is anders. Alleen onze hoge kwaliteit is steeds hetzelfde.

MADE IN GERMANY