Wij bouwen kozijnen met hightech en hartstocht.

Uw servicedealer voor ramen en deuren.

Kozijnen en deuren zijn even individueel als uw klanten. Precies volgens hun wensen en voorkeuren. Gemaakt in onze uiterst moderne productiefaciliteit. Van optimale kwaliteit en precisie. Als familiebedrijf spannen wij ons persoonlijk in voor uw wensen en uw succes. Met deskundig advies en professionele service die uw werk vereenvoudigd. Wij vinden dat persoonlijkheid het verschil maakt.

Kozijnen met persoonlijkheid.

Het in 1955 door Josef Kochs als kleine meubelmakerij opgerichte KOCHS is nu met 280 medewerkers een van Duitslands toonaangevende bedrijven op het gebied van kunststof kozijnen en deuren. Op technologisch gebied hebben wij onszelf razendsnel ontwikkeld, maar wat sinds de oprichting heel onze bedrijfsgeschiedenis heeft gekenmerkt is de overtuigde keuze voor de hoogste kwaliteit en de beste service. Wij begeleiden u in alles op het gebied van kozijnen en deuren.

Onze missie: zorgen en leveren

Dienstverlening komt van „dienen“ en „helpen“. Filisofie welke bij ons bedrijf in het middelpunt staat. Klantgericht, betrouwbaar en kwaliteit, kernwoorden welke voor ons op alle gebieden centraal staan. Ook onze medewerkers staan garant voor deze denkwijze. Regelmatige scholingen , trainingen en team overleg, hiermee werken we eraan om onze service graad steeds verder te optimaliseren. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klant tevreden is. Als klant van KOCHS geniet u van een veel omvattende service vanaf orientatie en adviseren tot aan de na-service.

Stagaire en medewerker: sterke perspectieven.

Voor onze medewerkers staan service en klantgericht werken boven aan. Op deze hoge kwaliteit van werken zijn wij trots. Wij zien ook onze jonge stagaire medewerkers als onze verantwoording. Aantal stage medewerkers ligt ver boven gemiddelden van andere ondernemingen. Door regelmatige opleidingen en trainingen, scholen wij de technische kennis van onze medewerkers en stimuleren zo de service en klantgerichtheid van onze onderneming steeds op een hoger niveau te brengen.

Wordt jij een onderdeel
van ons team