Kozijnen en deuren van KOCHS dragen bij aan een beter milieu.

Hergebruik en milieu vriendelijkheid.

CO2 UrkundeHergebruik en milieu vriendelijkheid zien wij als van zelfsprekend een verantwoording van onze onderneming. Alle facetten dienen wij voor ogen te hebben. U bent daarvan een belangrijk onderdeel. Wanneer u kiest voor een hoogwaardig geisoleerd kozijn of deur van KOCHS draagt u bij aan een verlaging van CO2 uitstoot en bescherming van ons klimaat. Ook kostbare natuurlijke producten zoals fossiele brandstoffen worden met uw nieuwe kozijnen gespaart.

greenlineLoodvrije kunststof kozijnen.

Duurzaamheid begint bij ons bij het materiaal, met loodvrije kozijn profielen “Greenline” zetten we conseqent in op milieu en gezonde producten. Daarmee voldoen onze huidige kunststof profielen aan de voorwaarde welke door de Europeese commissie zijn gesteld betreffende inzet van alternatieve stabilatoren voor lood in producten.

Intelligente recycling.

Hoe langer onze kozijnen ingebouwd blijven, des te beter voor ons milieu. Maar er komt een moment dat ook onze kozijnen vervangen moeten worden. Wij zijn bij een branchewijde recycling initiatief aangesloten en zorgen daarmee dat oude kunststof kozijnen in de grondstoffen worden verwerkt. Dankzij deze intiligente techniek werkt u mee bij aanschaf van nieuwe kozijnen bij het verwerken van oude materialen. En dat zonder kwaliteit verlies van de nieuwe producten.